Pátek 2. 6. 2023 19:00 | 🇨🇿 Vstupenky
CO.LABS – multifunkční sál | vstup od 350 Kč

Zahajovací ceremoniál festivalu Brno Pride Week. Moderuje drag queen Ivory Divine. Vystoupí tanečník Jarek Lambor, písničkářka Jenoféfa Beta, stand up komička Bára Köttová, a herečka Tereza Volánková s improvizovanou písní. Po ceremoniálu bude následovat párty.

Na zahajovacím ceremoniálu se společně naladíme na letošní Brno Pride Week. Slavnostně otevřeme pomyslné brány festivalu a vnoříme se do duhového týdne. V podobě video-medailonků Vás seznámíme s programem, který jsme pro Vás připravili a samozřejmě Vás čekají i umělecká vystoupení. Svým tanečním číslem Vás rozehřeje choreograf a tanečník Jarek Lambor. Do pohody Tě naladí písničkářka Jenoféfa Beta. Vtípky Tě potěší stand up komička Bára Köttová. Improvizovanou písní Tě překvapí herečka Tereza Volánková, a svou jiskřivou drag queen show Tě oslní Ivory Divine, která zároveň bude i moderátorkou celého večera.
Až zahajovací ceremoniál skončí, v hlavním sále proběhne přestavba, aby se tam pro všechny vzápětí mohla roztočit párty. Zatím, co se v sále bude přestavovat můžeš vyrazit do naší outdoorové zóny a dát si nějakou dobrotu na Grilovačce s Pluskem.

🍹 Prvních 200 návštěvníků zahájení Brno Pride Week 2023 obdrží zdarma welcome drink (přípitek)! Kdo dřív přijde, ten si s námi připije.

Z BEZPEČNOSTNÍCH DŮVODŮ NENÍ DOVOLENO VNÁŠET DO VNITŘNÍCH PROSTOR VELKÉ BATOHY/TAŠKY. K dispozici bude šatna, kde si je případně můžete uschovat.